PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Bekende skyline op Straat van Messina

Deze skyline kennen wij uit duizenden. Vroeger sloot het uitzicht buiten aan op dit beeld in de salon van de Koningin Beatrix aan de Vlissingse zijde. Tegenwoordig zijn het de heuvels van Sicilië die het habitat van de ferry sieren en denken passagiers dat de skyline puur fictief is.

De foto’s zijn met toestemming overgenomen van de interessante blog Haynes World, waarop de makers fotoseries plaatsen van mooie Europese autoveerdiensten. De Tremestieri kwam net uit het dok vorig jaar zomer en ziet er uit als nieuw.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Bekende skyline op Straat van Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Bekende skyline op Straat van Messina