PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Verdwenen veerdiensten

Twee verdwenen veerdiensten verenigd op één foto: de PSD-veerdienst naar Breskens en de Olau Line naar Sheerness. Het was alweer een tijdje geleden dat we een foto van deze voor veel Zeeuwen prachtcombi plaatsten.

Gelukkig vond Arjan van Gelder een drietal foto’s in zijn archief. De foto’s zijn gemaakt in het voorjaar van 1994, de veerboot Koningin Beatrix was dus nog nieuw.

Heeft u zelf ook nog PSD-foto’s liggen? Wij zijn altijd benieuwd.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Verdwenen veerdiensten’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Verdwenen veerdiensten