PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Proefvaart in de badkuip

Modelbouwer Jan Rison is bijna klaar met zijn scheepsmodel van de PSD-veerboot Oosterschelde.

De details op het schip zijn overweldigend en het model ademt de PSD-sfeer van de jaren 60. De vrachtwagen overdwars, de verweerde dekken, uitwaaiende passagiers, aan werkelijk alles is gedacht. Het schip kan zelfs varen, een eerste ‘proefvaart’ is inmiddels gemaakt in de badkuip. Het is namelijk niet echt lekker weer om buiten te gaan varen met de Oosterschelde.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Proefvaart in de badkuip’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Scheepsmodel, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Proefvaart in de badkuip