PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

De laatste PSD-dubbeldekker (24 foto’s)

De laatste PSD-veerboot werd in 1996-1997 gebouwd in Vlissingen. Op 25 januari 1997 kreeg het schip de naam Prins Johan Friso van minister A. Jorritsma.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt aan het begin van deze eeuw, nog in de PSD-tijd. Van 2003 tot 2004 heeft de Prins Johan Friso een tijdje gevaren als voetveer deluxe, daarna was het over en vertrok de ferry naar Italië. Foto’s: met dank aan Peter van Veen, Ron Groen en Rene.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De laatste PSD-dubbeldekker (24 foto’s)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De laatste PSD-dubbeldekker (24 foto’s)