PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Oudejaarsspecial: 19 nieuwe foto’s Prinsessenboten

Het jaar 2015 zit er weer bijna op. PSDnet.nl heeft ook dit jaar een hoop mooie foto’s mogen ontvangen, onze dank daarvoor gaat uit naar alle behulpzame bezoekers en geïnteresseerden. We sluiten het jaar af met een aantal nieuwe foto’s van Prinsessenboten: de veerboten Prinses Beatrix (1958), Prinses Irene (1960) en Prinses Margriet (1964).

Aan alle reacties op sociale media te lezen, blijven deze drie enkeldekkers de meest geliefde en gemiste PSD-veerboten. Vanwege de prettige vaareigenschappen, de gezellige salons met losse stoelen of de befaamde zijgang voor personenauto’s op het autodek. Het bleef dit jaar niet bij terugblikken en mijmeren over deze schepen, in Indonesië vaart namelijk de laatst overgebleven PSD-enkeldekker en dat volgen wij natuurlijk op de voet.

Foto’s

Met speciale dank aan Frank Berting, Ko van Rijswijk & Ad Walrave. Heeft u ook nog interessante PSD-foto’s? Stuur deze gerust naar ons op.

Bonusfoto

Het autodek van de voormalige Prinses Margriet, een foto uit Indonesië. In 2015 gemaakt voor ons door Fakhri Khalid.

De beste wensen voor 2016!

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Oudejaarsspecial: 19 nieuwe foto’s Prinsessenboten’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Beatrix, Prinses Margriet, SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Oudejaarsspecial: 19 nieuwe foto’s Prinsessenboten