PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Expositie Middelburg met PSD

Vanaf maandag exposeert maritiem kunstenaar W.J.Hoendervanger in het Zeeuws Archief in Middelburg. De expositie is getiteld Schepen op de Westerschelde en met zo’n titel kunnen PSD-veerboten natuurlijk niet ontbreken.

Twee werken tonen een PSD-veerboot, te weten de Prins Willem-Alexander in Perkpolder en de zijlader Prins Willem I in Terneuzen.

Uiteraard zijn er veel meer Zeeuwse taferelen te zien op de expositie in Middelburg. Maandag is de openingsdag en de kunstwerken blijven tot 26 februari 2016 hangen, toegang is gratis. Raadpleeg voor meer informatie de  website  van het Zeeuws Archief.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Expositie Middelburg met PSD’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Middelburg, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Expositie Middelburg met PSD