PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

PSD-reünie in Kruiningen op 12 november

Het is alweer een tijd geleden sinds de vorige reünie voor voormalig PSD-personeel, maar daar komt verandering in. Op 12 november wordt namelijk een PSD-reünie georganiseerd in Kruiningen. De organisatie is in handen van Joop Zoeteweij en het ‘PSD-meisje’, bekend van onder meer haar optreden bij het vertrek van de veerboten naar Italië in 2003.

Lees hieronder het door PSDnet.nl ontvangen bericht van de organisatie:

Vaarwel PSD, of toch niet helemaal? Ondanks dat de veerboten niet meer varen tussen Kruiningen en Perkpolder, blijft de herinnering nog levendig. Voor de oud-medewerkers en hun partners wil ik samen met Joop Zoeteweij de herinnering levendig houden.

Wilt u elkaar nog eens zien en spreken? Kom dan naar de PSD-reünie in Hof Cruninghe in Kruiningen op donderdagavond 12 november a.s., inloop vanaf 19u. Samen hopen we onder het genot van koffie/thee en lekkernijen er een gezellige avond van te maken. Ook zal er een kleine tentoonstelling van de veerdiensten in Italië te zien zijn. Aanmelden kan via psdmeisjeimagezeelandnet.nl tot uiterlijk 5 november.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-reünie in Kruiningen op 12 november’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Reünie, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-reünie in Kruiningen op 12 november