PSD-reünie in Kruiningen op 12 november

Het is alweer een tijd geleden sinds de vorige reünie voor voormalig PSD-personeel, maar daar komt verandering in. Op 12 november wordt namelijk een PSD-reünie georganiseerd in Kruiningen. De organisatie is in handen van Joop Zoeteweij en het ‘PSD-meisje’, bekend van onder meer haar optreden bij het vertrek van de veerboten naar Italië in 2003.

Lees hieronder het door PSDnet.nl ontvangen bericht van de organisatie:

Vaarwel PSD, of toch niet helemaal? Ondanks dat de veerboten niet meer varen tussen Kruiningen en Perkpolder, blijft de herinnering nog levendig. Voor de oud-medewerkers en hun partners wil ik samen met Joop Zoeteweij de herinnering levendig houden.

Wilt u elkaar nog eens zien en spreken? Kom dan naar de PSD-reünie in Hof Cruninghe in Kruiningen op donderdagavond 12 november a.s., inloop vanaf 19u. Samen hopen we onder het genot van koffie/thee en lekkernijen er een gezellige avond van te maken. Ook zal er een kleine tentoonstelling van de veerdiensten in Italië te zien zijn. Aanmelden kan via psdmeisjeimagezeelandnet.nl tot uiterlijk 5 november.

Gerelateerde berichten: