PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Acciarello vanuit Elba aangekomen in Messina

Vandaag is de voormalige PSD-veerboot Acciarello (Prins Johan Friso) aangekomen in Messina, nadat het schip ook dit jaar werd uitgeleend voor de veerdienst naar het eiland Elba.

Het zusterschip van de Acciarello, genaamd Tremestieri (Koningin Beatrix), vaart nog altijd over de Straat van Messina. Dit betekent dat de twee in Vlissingen gebouwde schepen weer herenigd zijn.

Net als vorige winters is het zeer onwaarschijnlijk dat de Accciarello ook gaat varen op de veerdienst tussen Messina en Villa San Giovanni. ’s Winters wordt er onderhoud gepleegd aan de veerboot, zo werd bijvoorbeeld vorig jaar de salon vernieuwd, zoals te zien was in onze liveblog. Hieronder een archieffoto van de twee nieuwste PSD-dubbeldekkers in Vlissingen.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Acciarello vanuit Elba aangekomen in Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Acciarello vanuit Elba aangekomen in Messina