PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

‘Zuidvliet gered’

PZC.nl meldt dat Stichting Museumhaven Zierikzee de voormalige PSD-veerboot Zuidvliet (1914) kan behouden. De stichting staat klipper Mijn Genoegen af aan Scheepsbouw- en Reparatie Friesland (SRF) in Harlingen. In ruil hiervoor knapt de werf de Zuidvliet op.

In 2013 kwam aan het licht dat het onderwaterschip van de Zuidvliet er zeer slecht aan toe is. PSDnet.nl heeft op dit moment nog niet meer informatie over de Zuidvliet, hopelijk kunnen we binnenkort meer vernemen over de stand van zaken rond de voormalige veerboot.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘‘Zuidvliet gered’’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Zuidvliet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

‘Zuidvliet gered’