PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Oproep aan oud-PSD’ers

Tonny Schipper uit Breskens is op zoek naar voormalige PSD-collega’s die eenzelfde probleem hebben met de wachtgeldregeling:

“Bij het bereiken van de 65-jarige leeftijd stopt het wachtgeld, zoals destijds vermeld in het opgestelde reglement van de Provincie Zeeland. In 2003 was echter nog niet bekend dat de AOW en Pensioenregeling werden verlengd, momenteel naar 65 en 9 maanden. Dit betekent 9 maanden geen wachtgeld, voor sommigen dus geen inkomsten in die tijd. Juridisch is er niets tegenin te brengen, maar volgens het reglement staat het de Provincie wél vrij om af te wijken van het contract. De Provincie Zeeland houdt voorlopig nog voet bij stuk, maar misschien kunnen we als groep druk uitoefenen.
Daarom is mijn vraag of er meer oud-collega’s met dit probleem zitten. Samen is er misschien een mogelijkheid om de Provincie op andere gedachten te brengen en ons niet in de kou te laten staan. Wij hebben ons ten tijden van de PSD tenslotte ook altijd volledig ingezet.”

Via ons contactformulier kunt u een mailtje sturen, wij zullen de mail doorsturen naar Tonny Schipper. Alleen uw naam + e-mail volstaat, PSDnet.nl is slechts de boodschapper van deze oproep.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Oproep aan oud-PSD’ers’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) personeel, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Oproep aan oud-PSD’ers