PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Deel 3: de Acciarello in Piombino

Vorig jaar publiceerden wij al foto’s en een video uit het Italiaanse Piombino, waar de voormalige PSD-veerboot Prins Johan Friso (1997) vaart.

Niet alle videobeelden hebben de montage gehaald van de video over de ferry Acciarello, zoals de dubbeldeksveerboot sinds 2004 heet. Hieronder nieuwe beelden van vorig jaar uit Piombino. Te zien is hoe de veerboot vertrekt en koers zet naar het eiland Elba. Selecteer voor de beste beeldkwaliteit ‘1080p HD’, te vinden onder het raderwieltje rechtsonder.

© PSDnet.nl

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Deel 3: de Acciarello in Piombino’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Deel 3: de Acciarello in Piombino