PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Na de zomer duidelijkheid komst Oosterschelde

We hebben lang niets gemeld over de reddingsactie voor de veerboot Oosterschelde (1933). De Vlissingse ondernemer en de Zeeuwse betrokkenen zijn allemaal nog steeds positief en enthousiast over het project.

Waarom de Oosterschelde nog niet in Vlissingen ligt, komt omdat er nog geen akkoord bereikt is met de partijen in Zwolle die de voormalige PSD-veerboot verkopen. Het is dus afwachten wanneer de Oosterschelde verkocht wordt en naar Vlissingen kan komen. Wel is er goede hoop op een positieve afloop van de reddingsactie na de zomer.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Na de zomer duidelijkheid komst Oosterschelde’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Reddingsactie, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Na de zomer duidelijkheid komst Oosterschelde