PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

‘PSD-selfie’

Steeds meer mensen maken selfies en gebruiken daar zelfs hulpmiddelen als de selfiestok voor. Ook in Indonesië is het een populaire bezigheid, zo ook op de veerboot SMS Kartanegara.

Wie had in 1995 – het laatste jaar van de Prinses Margriet in PSD-dienst – kunnen vermoeden dat er 20 jaar later in Indonesië selfies zouden worden gemaakt op dezelfde enkeldekker? Een mobiele telefoon van het ‘koelkastmodel’ was immers in 1995 al een technische revolutie.


De foto’s zijn gemaakt bij een zonsopkomst op Straat Sunda in september 2014. Ook op het moment van schrijven is de SMS Kartanegara in de vaart. In het voorjaar van 2015 werd de Prinsesseboot opgeknapt op een Indonesische werf.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘‘PSD-selfie’’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

‘PSD-selfie’