PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Foto’s van de Freya in Hamburg

Meer foto’s van de Freya (Westerschelde) bij de Hafengeburtstag in Hamburg.

De voormalige Zeeuwse veerboot uit 1905 was te gast bij het jaarlijkse meerdaagse evenement in de Hamburgse haven. Ook andere schepen van rederij Adler Schiffe waren vertegenwoordigd. Uit Nederland waren de zeeslepers Holland (Doeksen) en de Elbe (Smit) aanwezig, naast diverse zeilschepen.

Lees ook over een nieuw boek over de Freya dat op 5 mei gepresenteerd werd in Kiel.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Foto’s van de Freya in Hamburg’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Freya, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Foto’s van de Freya in Hamburg