PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD op de vrachtwagen

Het kan zomaar voorkomen dat je op de A58 een vrachtwagen tegenkomt met een tekening van een PSD-veerboot. Jacky Goudzwaard uit Terneuzen werkt voor transportbedrijf Volmer in Middelburg en heeft de veerboot Prinses Christina op zijn truck laten aanbrengen. Het ontwerp van de sticker is gemaakt door Henk Wolf uit Kruiningen.

‘Als klein ventje ben ik altijd met “de boot” naar de overkant gegaan voor school en soms mocht ik een dagje mee met mijn ooms vrachtwagen’, vertelt Goudzwaard. Hij heeft naar eigen zeggen ‘wat met de boot’ en besloot om hier op originele manier uiting aan te geven: ‘Veel chauffeurs hebben een bordje met Zeeland op hun vrachtwagen, maar ik wilde iets aparts en toch écht Zeeuws aanbrengen’.


© Jakcy Goudzwaard

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD op de vrachtwagen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Christina, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD op de vrachtwagen