PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

De Kleine Vloot: Motorveerboot Koningin Juliana

Maritiem schrijver L.L. von Münching schrijft in 1950 het boekje ‘De Kleine Vloot’ met daarin een overzicht van verschillende kleinere Nederlandse schepen. Ook de PSD-veerboot Koningin Juliana komt voor in het boek. Lees hieronder de pagina over de PSD. De scheepsnamen in het artikel kunnen worden aangeklikt voor meer informatie.


© foto: G. v. Mullem / boek: L.L. von Münching

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De Kleine Vloot: Motorveerboot Koningin Juliana’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Juliana, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De Kleine Vloot: Motorveerboot Koningin Juliana