PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Bootvluchtelingen in Reggio di Calabria

In vier dagen tijd zijn bijna 10.000 bootvluchtelingen onderschept op de Middellandese Zee. Een groep werd door de Italiaanse autoriteiten naar Reggio di Calabria gebracht, zoals gisteren ondermeer te zien was op de Nederlandse tv-journaals.

Andere beelden laten de voormalige Zeeuwse veerboot Amedeo Matacena (Prinses Juliana) op de achtergrond zien. De dubbeldekker ligt al jaren werkloos aan de kade in Italië, de laatste tijd in Reggio di Calabria.

image
© still uit video van Strettoweb.it

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Bootvluchtelingen in Reggio di Calabria’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Bootvluchtelingen in Reggio di Calabria