PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Westerschelde Ferry BV: ‘Vlissingen-Terneuzen’

Omroep Zeeland ontdekt dat Westerschelde Ferry BV – sinds 1 januari 2015 de exploitant van het voetveer tussen Vlissingen-Breskens – niet zo goed weet tussen welke twee plaatsen nu eigenlijk gevaren wordt.

De veerdienst Vlissingen-Terneuzen heeft wel bestaan, namelijk van 1866 tot 1940.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Westerschelde Ferry BV: ‘Vlissingen-Terneuzen’’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Westerschelde Ferry BV: ‘Vlissingen-Terneuzen’