PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

SMS Kartanegara op werf in Semarang

De voormalige PSD-veerboot Prinses Margriet (SMS Kartanegara) ligt momenteel in Semarang, vermoedelijk op een scheepswerf. In 2012 ging de veerboot hier eerder naar een werf voor onderhoud. Semarang is een kustplaats op het Indonesische eiland Java, gelegen tussen Jakarta en Surabaya.

In maart 2014 lag de SMS Kartanegara op een werf in Sedang. Daar heeft de veerboot een nieuwe kleurstelling gekregen.

Archieffoto:
SMS Kartanegara

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘SMS Kartanegara op werf in Semarang’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

SMS Kartanegara op werf in Semarang