PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Laatste kans om ansichtkaarten te winnen

Omdat PSDnet.nl deze maand 10 jaar bestaat, hebben we een aantal ansichtkaarten cadeau gedaan aan bezoekers. Daar ontvingen we vooral positieve reacties op, waarvoor dank! Vanavond is de laatste kans om ansichtkaarten te winnen, aangezien maart al bijna voorbij is.

We hebben nog twee paar kaarten liggen. Het winnen van deze kaarten is heel makkelijk: stuur snel een mailtje via het contactformulier op deze site. De eerste twee mensen die mailen, winnen de ansichtkaarten.

Morgen zullen we op Facebook ook de winnaar bekendmaken van de laatste week van de reguliere actie. Hierna zijn alle ansichtkaart vergeven en gaat PSDnet.nl weer over tot de orde van de dag. Volg ons ook op Facebook en Twitter voor updates over de voormalige PSD-veerboten in het buitenland, oude foto’s uit Zeeland en natuurlijk het laatste nieuws over de reddingsactie voor de veerboot Oosterschelde.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Laatste kans om ansichtkaarten te winnen’) is geplaatst in de categorie Geen Categorie en heeft als tag(s) Website, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Laatste kans om ansichtkaarten te winnen