PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

De zomervakantie van 1958

‘Op de fiets van Rilland naar Hoedekenskerke en dan een retourtje naar Terneuzen in de zomervakantie van 1958. Jammer dat dit allemaal verdwenen is’, zegt Gommert Zoeteweij over onderstaande foto waarop hij poseert.

De foto is gemaakt op het promenadedek van de veerboot Oosterschelde of de Prins Willem I. We zijn ook op zoek naar uw foto’s en verhalen over de PSD: Contactformulier.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De zomervakantie van 1958’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Oosterschelde, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De zomervakantie van 1958