PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Acciarello naar de werf in Augusta

Op 28 februari is de Acciarello vanuit Messina naar Augusta vertrokken voor onderhoud op een scheepswerf. Eerder ging de Amedeo Matacena (Prinses Juliana) naar de werf in Augusta.

Vandaag is de Acciarello gedokt en zal de voormalige Prins Johan Friso een nieuwe laag verf krijgen. Daarnaast zal het schip – in 1997 gebouwd in Vlissingen – voorzien worden van een nieuwe roerpropeller. Net als de Tremestieri (Koningin Beatrix) uit 1993 is de Acciarello uitgerust met vier azimuth thrusters van het fabrikaat Ulstein, ook wel roerpropellors genaamd.


© psdnet.nl | Archieffoto 2014

Net als in de zomers van 2012-2014, zal de Acciarello ook deze zomer weer naar Elba gaan om te varen voor Blu Navy. De reder meldt dat de Acciarello zal varen tussen 27 maart en 4 oktober 2015 op de dienst Portoferraio – Piombino.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Acciarello naar de werf in Augusta’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Acciarello naar de werf in Augusta