PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

10 jaar PSDnet.nl: ansichtkaarten cadeau

PSDnet.nl bestaat deze maand 10 jaar! Wie jarig is, trakteert: dus geven wij de komende weken originele PSD-ansichtkaarten weg.

We zijn grotendeels afhankelijk van u als bezoeker om mooie en interessante PSD-foto’s te kunnen laten zien. PSDnet.nl is en blijft een niet-commerciële website met een team van vrijwilligers. De inzet van bezoekers de afgelopen jaren waarderen wij dan ook enorm, maar er zijn nog heel veel herinneringen en foto’s verborgen in Zeeland en omstreken.

Help mee

Daarom zouden we graag willen vragen of u als bezoeker ons kan helpen in deze zoektocht. Een makkelijke manier is om een bericht van onze Facebookpagina of ons Twitterprofiel te delen onder uw vrienden, het liefste met een oproepje. Op deze manier bereiken we meer mensen en is de kans groter dat er leuke foto’s boven water komen. Die foto’s delen we uiteraard weer, zodat de site completer en interessanter wordt.
Daarnaast zijn wij momenteel bezig met de reddingsactie om de veerboot Oosterschelde terug naar Zeeland te halen. Ook hier is het van belang dat onze ideeën verspreid worden om zoveel mogelijk mensen warm te maken voor de komst van dit historische schip. Zonder breed draagvlak in Zeeland gaat het erg moeilijk worden om de Oosterschelde te redden.

Hoe te winnen?

Elke week geven we een andere set originele ansichtkaarten weg. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit de mensen die een bericht van onze pagina’s op Facebook of Twitter gedeeld hebben in de desbetreffende week. Op sociale media zullen we de winnaars bekend maken.

Week 1: 1 maart* – 7 maart
Week 2: 8 maart – 14 maart
Week 3: 15 maart – 21 maart
Week 4: 22 maart – 28 maart
Week 5: 29 maart – 31 maart

* Met terugwerkende kracht, mensen die al iets gedeeld hebben sinds 1 maart tellen gewoon mee.

Aangezien niet iedereen over sociale media beschikt, zullen we in de komende weken ook een actie bekendmaken waarbij via de website twee ansichtkaarten worden weggegeven. Uiteraard is alle hulp welkom en worden alle manieren waarop bezoekers ons helpen gelijk gewaardeerd. Alvast bedankt!

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (’10 jaar PSDnet.nl: ansichtkaarten cadeau’) is geplaatst in de categorie Geen Categorie en heeft als tag(s) Website, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

10 jaar PSDnet.nl: ansichtkaarten cadeau