PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-truien gezocht voor De Overkant

Volgende week vrijdag gaat de crew van De Overkant in Scheveningen filmen op de voormalige PSD-veerboot Koningin Emma uit 1933. De nodige PSD-attributen zijn al geleend door regisseur Marnix Ruben en zijn team, het ontbreekt alleen nog aan truien.

Op bovenstaande foto heeft PSD’er P. Kramer de bewuste coltrui aan. Kramer luidt de scheepsbel waarna de veerboot Koningin Emma voor een van de laatste keren zal vertrekken naar de overkant. Wie goed kijkt, ziet op de achtergrond de Zeelandbrug uit de mist opdoemen.

De gezochte trui zal schitteren in de film en wordt na 6 maart weer netjes teruggebracht bij de eigenaar. Wie kan helpen, mag contact opnemen met De Overkant of PSDnet.nl (Contactformulier, Facebook of Twitter).

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-truien gezocht voor De Overkant’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) De Overkant, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-truien gezocht voor De Overkant