PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

PSD op de radio

Luister donderdagochtend naar Omroep Zeeland Radio (Zeeland wordt Wakker) en hoor waarom de veerboot Oosterschelde (1933) behouden moet blijven. Het bijgaande artikel is alvast op de site van de omroep te lezen: ‘Investeerder gezocht voor de Oosterschelde‘.

De Oosterschelde is een bijzonder schip en biedt talloze mogelijkheden, bijvoorbeeld als restaurantschip, bed & breakfast (slapen in de hut van de kapitein?) en museum. Lees in het artikel Komst veerboot Oosterschelde stap dichterbij meer over de reddingsactie.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD op de radio’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Oosterschelde, Reddingsactie, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD op de radio