PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Gedetailleerde bouwtekening Oosterschelde

Waar heeft de stuurman zijn hut aan boord van de drie PSD-zijladers uit 1933? Of hoe is de machinekamer ingedeeld? En waarom slaapt de kapitein slecht als de zee ruw is? De nieuwe gedetailleerde bouwtekening van de Oosterschelde met uitleg geeft uitsluitsel.

Per dek en compartiment zijn gedetailleerde tekeningen te bekijken. Dit zorgt voor een interessant kijkje aan boord van de veerboot.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Gedetailleerde bouwtekening Oosterschelde’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Oosterschelde, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Gedetailleerde bouwtekening Oosterschelde