PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Fotorondleiding Oosterschelde toegevoegd

Na de gedetailleerde bouwtekening van de Oosterschelde (1933), is nu ook een fotorondleiding toegevoegd aan de website.

Foto’s van de huidige situatie op het schip (in 2013 & 2010 in Zwolle) zijn te zien als inzet op de bouwtekening. Hierdoor ontstaat een goed beeld van het interieur van de voormalige PSD-veerboot. Zeer veel originele details zijn nu te bekijken, zoals trappen, banken, technische installaties, de machinekamer en meer.

[Foto’s ontbreken tijdelijk]

Bekijk de Fotorondleiding. Als er nieuws is over de Reddingsactie Oosterschelde, dan zullen wij dat op de site publiceren.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Fotorondleiding Oosterschelde toegevoegd’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Oosterschelde, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Fotorondleiding Oosterschelde toegevoegd