PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Filmbeelden veerboot Koningin Wilhelmina

In de nieuwe aflevering Trugkieke van Omroep Zeeland is de veerboot Koningin Wilhelmina te zien (vanaf minuut 3.14). De beelden zijn gemaakt in de jaren 30.
Trugkieke

De aflevering is de zevende en laatste Trugkieke met filmbeelden van Anton Linse uit Vlissingen. Ditmaal filmde Linse onder meer de festiviteiten rond de start van het vaarseizoen voor de pleziervaart in Vlissingen. De Koningin Wilhelmina vaart ter hoogte van de Koningsweg het Kanaal door Walcheren op. Rechts in beeld is de Timmerfabriek, te herkennen aan de (inmiddels verdwenen) uitkijktoren.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Filmbeelden veerboot Koningin Wilhelmina’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Wilhelmina, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Filmbeelden veerboot Koningin Wilhelmina