PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Figuranten gezocht voor film De Overkant

Nu de film De Overkant (zie bericht 1 oktober 2014) gerealiseerd gaat worden, is de producent op zoek naar figuranten.

Op vrijdag 6 maart zal in Scheveningen worden gefilmd op de voormalige PSD-veerboot Koningin Emma uit 1933. Figuranten van alle leeftijden mogen zich aanmelden. De film speelt zich af in de jaren 60, dus je zal een passende outfit krijgen. Daarom is een snelle aanmelding vereist.


© Plutone (NL) on Flickr

Bovenstaande foto geeft een mooi sfeerbeeld van passagiers op de Koningin Emma in de jaren 60. De film De Overkant is gebaseerd op het gelijknamige verhaal van Freek de Jonge. Een van zijn ‘zondige’ reizen bracht De Jonge met de veerboot vanuit Hoedekenskerke naar Terneuzen. Daar werd onder meer het wilde leven in jazzcafé Porgy en Bess ontdekt.

De producent is ook nog op zoek naar figuranten in Zeeland voor andere dagen, bekijk voor meer informatie de Facebookpagina van De Overkant. Details over de aanmelding kunnen ook op die pagina gevonden worden.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Figuranten gezocht voor film De Overkant’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) De Overkant, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Figuranten gezocht voor film De Overkant