PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

BBA in de Binnenhaven

De PSD had in de Binnenhaven van Vlissingen een werkplaats. Ook nadat de PSD in 2003 opgeheven werd, bleef exploitant van het voetveer BBA gebruikmaken van de faciliteit. Zowel de Koningin Beatrix als de Prins Johan Friso hebben voor reparatie een tijdje in de Binnenhaven gelegen.

Tegenwoordig heeft de Hogeschool Zeeland (HZ) intrek genomen in het gebouw. De HZ heeft het gebouw de toepasselijke naam ‘PSD-Gebouw’ gegeven. De huidige exploitant van het fiets- en voetveer Vlissingen-Breskens, Westerschelde Ferry BV, onderhoudt soms veerboten tegenover de sluis in de Binnenhaven.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘BBA in de Binnenhaven’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

BBA in de Binnenhaven