PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Zeeuwse Ankers over de Zeelandbrug

Gisteren werd de reportage van Zeeuwse Ankers over de Zeelandbrug uitgezonden bij Omroep Zeeland. Hieronder is de video terug te kijken. Historicus Jan Zwemer vertelt over de geschiedenis van de brug en het verdwijnen van de verschillende veerdiensten in Zeeland.

PSDnet.nl is in samenwerking met Zeeuwse Ankers benieuwd naar uw herinneringen aan de PSD-veerdiensten. Verhalen, anekdotes en herinneringen kunt u opsturen – eventueel vergezeld van foto’s – via de contactpagina, of via Facebook. Lees meer hierover in het bericht van afgelopen zondag.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Zeeuwse Ankers over de Zeelandbrug’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Zeeuwse Ankers over de Zeelandbrug