PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Winter in Breskens

De Prins Johan Friso in de veerhaven van Breskens en op de Westerschelde.

De foto’s zijn gemaakt begin 2003. Op 15 maart 2003 vertrok de laatste veerboot uit Breskens onder PSD-vlag, daarna werd de veerdienst overgenomen door de BBA. Vanaf 1 januari 2015 zal het huidige fietsvoetveer in handen komen van de Provincie Zeeland, onder de naam Westerschelde Ferry BV.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Winter in Breskens’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Winter in Breskens