PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

De sloop van de Vlissingse aanleginrichting in 2005

De laatste PSD-dubbeldekkers vertrokken in de zomer van 2004 naar Italië, de aanlegplaatsen waren daarna dus overbodig geworden.

In Vlissingen werd daarom in 2005 begonnen met de sloop. Op onderstaande foto is te zien hoe de twee heftorens uit 1958 worden gesloopt. Links op de foto is een stukje van de nieuwe aanlegsteiger te zien die door de Fast Ferry gebruikt wordt.

In Breskens werd de aanleginrichting voor de dubbeldeksveerboten pas in 2010 gesloopt.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De sloop van de Vlissingse aanleginrichting in 2005’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Vlissingen, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De sloop van de Vlissingse aanleginrichting in 2005