PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

De Prins Willem-Alexander aan de NAVO-steiger

Kruiningen, we schrijven 14 januari 2003. Binnen een paar maanden zou de Westerscheldetunnel geopend worden, tot die tijd vaart de PSD nog tussen Kruiningen en Perkpolder. De veerboot Prins Willem-Alexander (bouwjaar 1970) ligt aan de NAVO-steiger in Kruiningen.

De Prinses Juliana uit 1986 is de zogenaamde dienstboot, wat betekent dat de Alexander alleen overdag vaart als twee veerboten de dienst uitvoeren. Op deze avond in januari wacht de Prins Willem-Alexander op de volgende inzet. Met dank aan Jacques van IJsseldijk voor het insturen van de foto’s. Help mee en stuur ook uw foto’s op via het contactformulier.


© Jacques van IJsseldijk

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De Prins Willem-Alexander aan de NAVO-steiger’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Willem-Alexander, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De Prins Willem-Alexander aan de NAVO-steiger