PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Een zondag in Kruiningen

Op deze zondag in 1999 is de Prins Willem-Alexander (1970) de dienstboot.

Omdat er een uursdienst onderhouden wordt op zondagen, is het niet nodig de tweede veerboot in de vaart te brengen. De Prinses Christina (1968) ligt daarom aan de NAVO-steiger (lees hier hoe deze steiger aan zijn naam komt). In 2013 zijn de twee dubbeldekkers gesloopt in Turkije.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Een zondag in Kruiningen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Willem-Alexander, Prinses Christina, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Een zondag in Kruiningen