PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Ansichtkaart Prins Willem-Alexander

In 1968 kwam de eerste PSD-dubbeldekker in dienst, de Prinses Christina.

Van dit nieuwe schip verschenen veel ansichtkaarten, het was immers de grootste en modernste veerboot van Nederland. Het in de vaart nemen van het zusterschip Prins Willem-Alexander in 1970 was minder groot nieuws. Van de tweede dubbeldekker zijn dan ook minder ansichtkaarten verschenen. Hieronder een van de weinige kaarten die ons bekend is.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Ansichtkaart Prins Willem-Alexander’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Willem-Alexander, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Ansichtkaart Prins Willem-Alexander