PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Acciarello terug in Messina

Vanmiddag rond 13u is de Acciarello aangekomen in Messina, na gisteren te zijn vertrokken uit de haven van Piombino. De veerboot heeft tot 12 oktober gevaren tussen Piombino en Portoferraio. Net als voorgaande jaren was de Acciarello door rederij Blu Navy gehuurd.

Bekijk door op onderstaande foto te klikken een video van de Acciarello, afgelopen zomer door psdnet.nl gemaakt in Piombino.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Acciarello terug in Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Acciarello terug in Messina