PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Geen PSD maar Westerschelde Ferry BV

De Provincie gaat een besloten vennootschap oprichten met de naam Westerschelde Ferry BV en krijgt 100 procent van de aandelen in handen. Dit blijkt uit een openbare aanbesteding voor de brandstof van de veerboten, te vinden op de website Tenderned.

Bekende naam?

In 1993 huurde de PSD de veerboot Koningin Beatrix van Veerboot Westerschelde BV, een vennootschap van scheepswerf De Schelde. De Provincie vond het begin jaren 90 niet meer rendabel een veerboot aan te kopen omdat de Westerscheldetunnel binnen afzienbare tijd gereed zou komen. Toen dit niet het geval bleek, werd besloten het schip in 1997 alsnog te kopen.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Geen PSD maar Westerschelde Ferry BV’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Geen PSD maar Westerschelde Ferry BV