PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Deel 1: de Acciarello in Piombino

Op de zeewering van Piombino schiet een hagedis weg tussen de rotsblokken. Voor mensen is de enige bescherming tegen de brandende Italiaanse zon de smalle schaduw van een lantaarnpaal. In deze warme omgeving filmt psdnet.nl op 11 augustus de Acciarello (Prins Johan Friso). Selecteer voor de beste beeldkwaliteit ‘1080p HD’, te vinden onder het raderwieltje rechtsonder.

© psdnet.nl

Binnenkort verschijnt deel 2 met verschillende foto’s van de voormalige Zeeuwse veerboot.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Deel 1: de Acciarello in Piombino’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Deel 1: de Acciarello in Piombino