PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

TESO of PSD?

Stel, je bent redacteur bij de Texelse Courant. Zojuist heb je een bericht geschreven over de veerboot naar Texel die weer in de vaart genomen is na een storm.

Het is dan inderdaad erg logisch een afbeelding van twee PSD-veerboten in de storm bij je bericht te plaatsen. Vandaag kwam psdnet.nl toevallig achter dit opmerkelijke foutje, gemaakt in oktober vorig jaar. De veerboten van de PSD lijken ergens ook wel een beetje op die van de TESO, dus het is de redacteur vergeven. Lees hier meer over de verschillen.

image

De originele afbeelding van Cornelis:

Meer lezen over TESO? Bezoek eens Schulpengat.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘TESO of PSD?’) is geplaatst in de categorie TESO en heeft als tag(s) Prinses Juliana, Prinses Margriet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

TESO of PSD?