PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Wat zou Zeeland zijn zonder…

In bushokjes en op stations in Zeeland hangt de nieuwe serie advertenties van de PZC. Op een van de posters staat de Fast Ferry Prinses Maxima afgebeeld. De slogan van de regionale krant is: ‘Wat zou Zeeland zijn zonder overkanten? Wat zou Zeeland zijn zonder de PZC?’

‘Wat is Zeeland zonder PSD?’, vraagt psdnet.nl zich af. Bekijk of download de alternatieve poster.

Advertentie
Vrij naar: PZC

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Wat zou Zeeland zijn zonder…’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Website, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Wat zou Zeeland zijn zonder…