PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Ponton Vlissingen

Na de Tweede Wereldoorlog kwam de Prins Hendrik eind 1949 weer in dienst.

Op onderstaande ansichtkaart is de veerboot te zien aan het ponton in Vlissingen. Waarschijnlijk is de aanleginrichting in Vlissingen nog niet hersteld en wordt daarom dit alternatief gebruikt. Nadat de Koningin Juliana en de Prins Bernhard in de vaart kwamen op Vlissingen-Breskens, verhuisde de Prins Hendrik naar de dienst Kruiningen-Perkpolder.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Ponton Vlissingen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Hendrik, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Ponton Vlissingen