PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Acciarello vaart tegen kade

Vrijdag is de Acciarello tegen een kade gevaren in de haven van Portoferraio. Op de kade vielen geen gewonden en ook de 153 opvarenden bleven ongedeerd.

De website tenews.it meldt dat het ongeval mogelijk te wijten is aan machineproblemen. Opmerkelijk, aangezien de veerboot de afgelopen tijd vaker met problemen kampt. Zo lag de Acciarello een tijdje op de werf om machineproblemen te verhelpen.

Acciarello aanvaring
© tenews.it

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Acciarello vaart tegen kade’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Acciarello vaart tegen kade