PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Acciarello naar werf

De Acciarello (Prins Johan Friso, 1997) lag de afgelopen dagen in een droogdok in het Noord-Italiaanse La Spezia, ten zuidoosten van Genua.

De veerboot had problemen met de machines en moest daarom naar de werf. Inmiddels is de Acciarello bijna weer terug in Portoferraio. In de zomermaanden vaart de dubbeldekker tussen Portoferraio en Piombino voor rederij Blu Navy. Morgenochtend komt het schip weer in de vaart.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Acciarello naar werf’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Acciarello naar werf