PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Zusterschepen in de Binnenhaven

In 1988 werd de Prinses Irene verkocht. Op de foto’s ligt de veerboot naast zusterschip Prinses Margriet in de Vlissingse Binnenhaven.

Te zien is dat voorbereidingen voor vertrek worden getroffen, zoals het stutten van de deuren. Op 26 maart 1988 is de Irene als Karwela 1 vertrokken uit Vlissingen met bestemming Malta. Daar heeft de veerboot echter niet gevaren, want het schip werd doorverkocht aan reder in Suez.


© Arjan van Gelder

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Zusterschepen in de Binnenhaven’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Irene, Prinses Margriet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Zusterschepen in de Binnenhaven