PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Van VOC tot PSD

Op vrijdag 16 augustus 2002 werd in Vlissingen het evenement Rescue Vlissingen georganiseerd, in samenwerking met Small Sail. Het thema van de dag was ‘Van VOC tot PSD’. Zo was er een PSD-expositie georganiseerd in het Arsenaal en meerde De Duyfken af in de haven.

Naast helikopters en reddingen vond ook een vlootschouw plaats. De veerboot Prins Johan Friso nam deel aan deze schouw voor de Boulevard. De Prinses Juliana nam de plek van de dubbeldekker in op de veerdienst Vlissingen-Breskens om te voorkomen dat er wachttijden ontstonden.

De foto’s zijn genomen door dhr H. Eimwee en A. van Sluijs. Zij zaten aan boord van de voormalige kotter DZ-82 Nova Cura.


© A. van Sluijs

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Van VOC tot PSD’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Van VOC tot PSD