PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Fotoserie SMS Kartanegara (1)

Een jaar geleden maakte fotograaf Nova Ardian een fotoserie van de SMS Kartanegara (Prinses Margriet) in Indonesië. Waar begin februari 2013 de laatste delen van de eerste twee dubbeldekkers gesloopt werden, vaart de enkeldekker uit 1964 nog steeds.

Op 21 maart 1964 werd de veerboot overgedragen aan de PSD. Eind december 1995 maakte de Margriet haar laatste overtocht Breskens-Vlissingen, om vervolgens in 1996 te worden verkocht aan een Chinese reder. Sinds 2002 is de veerboot in dienst tussen de eilanden Sumatra en Java.


© Nova Ardian

Bekijk alle foto’s van de SMS Kartanegara. Binnenkort publiceren we de rest van deze fotoserie.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Fotoserie SMS Kartanegara (1)’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Fotoserie SMS Kartanegara (1)