PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Fotoserie SMS Kartanegara (2)

Een jaar geleden maakte fotograaf Nova Ardian een fotoserie van de SMS Kartanegara (Prinses Margriet) in Indonesië. Op de foto’s is goed te zien dat de veerboot eigenlijk een ‘dubbeldekker’ is geworden.

Een salon op het promenadedek heeft in 2009 plaatsgemaakt voor een autodek. De aanleginrichtingen in Merak en Bakauheni waren hier al geschikt voor, aangezien andere veerboten op de dienst meerdere autodekken hebben.


© Nova Ardian

Bekijk alle foto’s van de SMS Kartanegara. In het volgende deel van deze fotoserie meer close-up beelden van de veerboot.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Fotoserie SMS Kartanegara (2)’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Fotoserie SMS Kartanegara (2)