PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-nostalgie op YouTube (7)

Een video van de Prinses Juliana op 30 september 2002 in Vlissingen. Te zien is hoe de veerboot afmeert in de fuik en hoe passagiers en auto’s de dubbeldekker opgaan. De boot vertrekt en onderweg passeert de Prins Johan Friso.

Net als de eerste twee PSD-dubbeldekkers had de Prinses Juliana geen mogelijkheid voor passagiers om voorop te staan op het promenadedek. De uit- en ingangen voor passagiers op het tweede autodek waren voorzien van deuren waardoor ook daar geen vrij uitzicht was op de Westerschelde.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-nostalgie op YouTube (7)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Juliana, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-nostalgie op YouTube (7)