PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Volg de SMS Kartanegara via AIS

Het is vrijdag 29 november, 01:45. De SMS Kartanegara (Prinses Margriet) steekt nu Straat Sunda over op weg naar Bakauheni op het eiland Sumatra. Dit is geen toekomstbeeld maar de huidige situatie in Indonesië. Sindskort ook live te volgen in Nederland via AIS.

Ook Straat Sunda valt nu namelijk binnen het ontvangstgebied van de grote AIS-website Marinetraffic.com. Naast de veerboten in Italië is dus ook de oude Prinses Margriet uit 1964 te volgen. Te zien is dat de veerboot nog steeds dag en nacht in dienst is.

SMS Kartanegara 2013

Met dank aan Thijs Ligteringen voor de tip.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Volg de SMS Kartanegara via AIS’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Volg de SMS Kartanegara via AIS